Hej på er! Jag och pappa vill tacka er för alla år som ni låtit oss ta hand om underbara Yrsa. Jag har gjort ett litet bildkollage och tårarna rann på mig. Man får ett speciellt band till vissa hästar och Yrsa är just en sådan häst. Jag har så många fina minnen med henne som jag alltid kommer bära med mig. Hennes dreglande när det nalkas mat, hur hon totalt vägrade gå förbi en sten när jag var ute och red tills jag gick av och gick bredvid, hur hon "travade" runt banan på sitt alldeles egna sätt under uppvärmning, hur hon spetsade öronen och laddade när hon fick syn på startbilen, hennes alltid så goda humör och sug efter morötter. Mina och Yrsas segrar tillsammans har såklart också en speciell plats. Tack för allt ert tålamod under åren! Känns så skönt i mitt hjärta att veta var Yrsa hamnar och att hon kommer att få det bra. Ha de nu så fint alla och tack igen! :)