Hej på er!
 
Hoppas ni har de gött i solen!
 
Lite ändrade planer blev det, Yrsa kändes verkligen kanonfin i jobb igår så vi anmälde till Axevalla på tisdag 15e. Ett vanligt sulkylopp alltså, och med anledning av det kommer vi inte att testa henne i något montejobb före starten då hon lätt kan få träningsvärk av det. Det är inte heller tanken att hon ska tävla enbart monte framåt eftersom hon är väldigt kapabel för sulky också. Det var trots allt bara några starter sedan hon var tvåa från dödens å enbart slagen av en av landets bästa 4-åringar. Det handlar mer om att ge henne variation och förhoppningsvis kan det leda till utveckling mot att bli ännu bättre oh stabilare.
 
Denna gången föll det även så ut att undertecknad får köra Yrsa i lopp. Jag tycker verkligen de ska bli fantastiskt kul att få köra Yrsa igen å hoppas att jag får ert förtroende en gång till! Visserligen har det blivit några galopper för mig och Yrsa men vi har även lyckats riktigt fint tillsammans många gånger :)
 
Så montejobb kommer att bokas in på nytt efter denna starten. Å som sagt, den kicken i steget hon hade igår va riktigt härlig så nu håller vi alla tummar!
 
Ha en fortsatt härlig dag ☀️