Hej!

Som vi skrev senast har Yrsa känts helt okej i jobben men inte riktigt som sig själv. Idag tog vi prover på hennes muskelvärden vilka visade förhöjda långa värden.

Vi tar borreliaprov på henne för att se så det inte är det som spökar igen. Vi har dom gamla referensvärdena från hennes förra borreliainfektion att gå på oxå vilket är bra. Vi får svar om ca en vecka på dom. 

För övrigt så såg värdena ut så att veterinären tror att de går ner på 8-10 dagar eftersom kroppen bearbetar de på egen hand. Under tiden kommer hon att gå på ett speciellt träningsschema för att hjälpa muskelvärdena nedåt. De går ut på att hon körs väldigt korta pass varannan dag för att tömma musklerna på energi och restprodukter, för att det inte ska uppstå nya problem. Å på så vis återhämtar sig musklerna. 

Det blev en lång text - hoppas ni förstår nått vad ja menar! :)

Det handlar alltså inte om något allvarligt utan ger en bra förklaring på varför hon inte känts så fin som hon ska göra. Nu vet vi vad vi behöver göra å då ska hon förhoppningvis va i prima skick snart igen! :)

Vi är väldigt rädda om henne som ni vet å de e därför vi inte kört nått banjobb med henne eftersom hon inte känts helt hundra spänstig å energisk. Hennes bästa kommer alltid i första hand men nu hoppas vi att hon ska hitta kanonform till höst/vintersäsongen! :)

Ha en fortsatt trevlig dag! :)